Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

В закладах Городоцької громади пройшли Випускні вечори 2024

Дата: 01.07.2024 11:12
Кількість переглядів: 50

 Традиційно, у червні, в закладах Городоцької селищної територіальної громади відбуваються випускні вечори та урочистості з нагоди вручення атестатів.

Вже третій рік поспіль випуски в ліцеях нашої громади проходять в умовах війни, однак для випускників цей день залишається хвилюючим та емоційним, вкарбується в пам’ять на все життя.

З цією важливою подією випускників вітали селищний голова Наталія ДЕМБІЦЬКА та начальник відділу освіти Наталія МІРОШНІЧЕНКО.

У вітальних теплих словах були щирі настанови на майбутнє вже доросле життя, побажання зробити вдалий вибір майбутньої професії та наполегливості в досягненні наміченої мети.

У цей знаменний день, коли радість обнялася із сумом, виринали зворушливі спогади про незабутні епізоди дитинства, звучав прощальний шкільний вальс... Щира вдячність ЗСУ за мирне небо і надану можливість дітям відзначити цю важливу в житті подію.

Бажаємо випускникам здійснення всіх мрій і планів на вільній українській землі, віри у світле майбутнє, впевненості і натхнення для нових досягнень. Будьте щасливі у кожному моменті свого життя!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень