Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ

Дата: 24.04.2024 09:54
Кількість переглядів: 27

!ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ!

 Триває кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2023 року.

З початку року 1901 громадяни Житомирщини прозвітували про отримані доходи.

Ними задекларовано 1,1 млрд гривень доходів, з яких визначено податкові зобов`язання з податку на доходи фізичних осіб у сумі 27 млн гривень і військового збору - 2,9 млн гривень.

Крім того, 178 громадян області задекларували отримані за попередній рік доходи у розмірі понад мільйон гривень. Загальна сума доходів, отриманих такими громадянами, складає 556 млн гривень. Ними задекларовано до сплати 14,1 млн гривень податку на доходи фізичних осіб та 1,8 млн гривень військового збору.

Зверніть увагу, що платник податків може обрати зручний для себе спосіб подачі податкової декларації про майновий стан і доходи:

- особисто або уповноваженою особою;

- поштою з повідомленням про вручення та описом вкладення не пізніше ніж за 5 днів до закінчення граничного строку подання;

- засобами електронного зв`язку в електронній формі з дотриманням вимог законів України "Про електронні документи та електронний документообіг" та "Про електронну ідентифікацію та електронні довірчі послуги".

! У 2024 році останній день подання декларації для фізичних осіб -підприємців, фізичних осіб, які здійснюють незалежну професійну діяльність, та громадянам - 30 квітня!

! ЕЛЕКТРОННИЙ СЕРВІС ПРЕДЗАПОВНЕННЯ ПОДАТКОВОЇ ДЕКЛАРАЦІЇ ПРО МАЙНОВИЙ СТАН І ДОХОДИ ДЛЯ ФІЗИЧНИХ ОСІБ - ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ!

Для допомоги платникам податків - фізичним особам при складанні податкової звітності Державна податкова служба України розробила відеоролик "Предзаповнення декларації про майновий стан і доходи за даними інформаційних баз ДПС та подання її до контролюючого органу".

Відеоролик містить покрокову інструкцію щодо порядку заповнення декларації при використанні електронного сервісу в електронному кабінеті у розділі "ЕК для громадян".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень