Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Пакет американської підтримки Україні

Дата: 21.04.2024 18:28
Кількість переглядів: 25

Палата представників Конгресу Сполучених Штатів прийняла важливе рішення, на яке ми давно чекали: про пакет американської підтримки Україні в нашій боротьбі з країною-терористом - росією.

Загарбницькі війська росіян продовжують знищувати наші міста та села. Інтенсивні обстріли критичної інфраструктури мають на меті залишити українців без світла. Регіони, які мають спільний кордон з росією також потерпають від постійних ударів з боку окупантів.

Це рішення стало можливим завдяки героїчному спротиву, який щодня чинять наші захисники російській навалі, а також дипломатичним зусиллям та політичній взаємодії з американськими елітами з боку Президента України, керівника його офісу та всієї команди дипломатів, політиків, державних службовців.

Дякуємо народу Америки, який з перших днів повномасштабного вторгнення підтримує Україну в нашій боротьбі за Незалежність та демократію. Дякуємо спікеру Майку Джонсону та усій Палаті представників.

російський режим має зазнати нищивної поразки. Тим сами цивілізований світ продемонструє усім , що терор у сучасному світі завди отримуватиме гідну відсіч від демократичних держав.

Дякуємо нашим захисникам, які роблять для цього усе можливе та неможливе.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень