Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Вступ до навчальних закладів ДСНС України

Дата: 04.03.2024 16:31
Кількість переглядів: 60

16 державна пожежно-рятувальна частина 1 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Житомирській області   проводить конкурсний відбір кандидатів для вступу на денну форму навчання за державним замовленням до Кременчуцького льотного коледжу ХНУВС.

Відбір проводиться серед абітурієнтів з числа цивільної молоді (на базі повної загальної середньої освіти) на спеціальності за освітнім ступенем бакалавр:

-272 «Авіаційний транспорт» (за освітніми програмами «Аеронавігація» (пілот), «Оператор безпілотних літальних апаратів», «Технічне обслуговування та ремонт повітряних суден і авіадвигунів (технік-механік));

- 173 «Авіоніка» (за освітньою програмою «Авіоніка» (технік-електрик обладнання повітряних суден)).

Для вступу необхідні: результати Національного мультипредметного тесту 2024 року (українська мова, математика, історія України та один на вибір: біологія, фізика, хімія, іноземна мова, географія, українська література), мотиваційний лист та зареєструватись в особистому кабінеті вступника ЄДЕБО не раніше 01.07.2024р. При цьому можуть подаватися: Національний мультипредметний тест (НМТ) 2022-2024 рр. або тести зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) 2021 року.

Для участі в конкурсі запрошуються громадяни України чоловічої та жіночої статі віком від 17 років, які мають повну загальну середню освіту або закінчують середні навчальні заклади у 2024 році, за станом здоров'я придатні пройти комісію авіаційних медичних центрів (АеМС), яким надані повноваження на проведення медичної сертифікації авіаційного персоналу цивільної авіації, мають добрі показники успішності і за своїми діловими та моральними якостями можуть проходити службу в підрозділах ДСНС України.

Після закінчення навчання випускникам гарантується працевлаштування у Спеціальному авіаційному загоні Оперативнорятувальної служби цивільного захисту ДСНС України (м. Ніжин) відповідно до набутого ними освітньо-кваліфікаційного рівня.

Бажаючим взяти участь у конкурсному відборі необхідно звернутися до 16 ДПРЧ 1 ДПРЗ за адресою м. Радомишль, вул. Івана Франка 2 б тел. 0983048684

 

      Також проводиться відбір до Національного університету цивільного захисту України (у м. Черкаси), Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля та Львівського державного університету безпеки життєдіяльності за основними спеціальностями: «Пожежна безпека», «Цивільна безпека», "Інженерне забезпечення саперних, піротехнічних та вибухових робіт", «Філологія» (термін навчання – 4 роки).

        Для вступу необхідні результати Національного мультипредметного тесту 2024 року (Українська мова і математика) та мотиваційний лист.

       Для участі у конкурсі запрошуються громадяни України чоловічої та жіночої статі віком від 17 до 25 років, які мають повну загальну середню освіту, або закінчують середні навчальні заклади у 2024 році. За станом здоров'я вони повинні бути придатні до військової служби, маюти добрі показники успішності і за своїми діловими та моральними якостями можуть проходити службу у пожежно-рятувальних та аварійнорятувальних підрозділах.

        Також по закінченню 9-ти класів є можливість вступити до ліцею цивільного захисту Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, де можна отримати повну загально середню освіту на рівні державних стандартів та допрофесійної підготовки у сфері цивільного захисту. Вступні випробування з математики та фізичної підготовки. Термін навчання - 2 роки.

          Після закінчення закладів вищої освіти цивільного захисту випускникам гарантується працевлаштування у підрозділах ДСНС Житомирської області відповідно до набутого ними освітньокваліфікаційного рівня.

Бажаючим взяти участь у конкурсному відборі необхідно звернутися до 16 ДПРЧ 1 ДПРЗ за адресою м. Радомишль, вул. Івана Франка 2 б тел. 0983048684



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень