Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Підприємців запрошують у бізнес-візит на заводи харчової промисловості за підтримки EU4Business

Дата: 01.03.2024 14:26
Кількість переглядів: 33

ГО "Вдоскональ себе" запрошує представників малого та середнього бізнесу з Вінницької, Житомирської та Хмельницької областей на навчально-консультаційний бізнес-візит до підприємств харчової промисловості.

Цей бізнес-візит є гарною нагодою для підприємців отримати актуальну інформацію та практичні поради щодо розвитку власної справи, застосування сучасних технологій, масштабування бізнесу.

12 березня підприємці-учасники бізнес-візиту відвідають такі успішні підприємства в області:

- Бердичівський пивоварний завод - підприємство харчової просимловості України, зайняте у сфері виробництва та збуту продукції броварства. Пивоварня виготовляє легендарне живе пиво, мають власну солодовню.

- Крупозавод "Озерянка" є виробником крупи гречаної, пшеничної. ячневої та перлової. Сучасна сертифікована лабораторія здійснює контроль якості зерна на всіх етапах виробничого процесу: закупівля сировини, технологічна обробка зерна, фасування та зберігання готової продукції на складах. Склади підприємства зберігають до 700 тонн готової продукції. Виробнича потужність крупозаводу - переробка 45 тонн зерна за добу.

Для того, аби поїхати до цих підприємств потрібно пройти реєстрацію за посиланням:

https://сutt.ly/TwNYt3Qp

Бізнес-візит - це унікальна можливість побачити успішні підприємства "з середини" і дізнатися, як вони працюють та досягають успіху.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень