Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Друга річниця повномасштабного вторення російських військ на територію України

Дата: 23.02.2024 12:07
Кількість переглядів: 76

24 лютого 2024 року виповнюється два роки від початку широкомасштабного вторгнення російських військ на територію України.

Сучасна російсько-українська війна розпочалася де-факто ще десять років тому, у лютому 2014 року, коли російська федерація підло скористалася тим, що в Україні після Революції Гідності мали місце тимчасовий вакуум державної влади та деморалізація частини силового блоку.

Повномасштабне вторгнення російських військ в Україну 2022 року остаточно викрило істинні наміри агресивного режиму.

російська федераця веде проти України екзистенційну війну, метою якої є не лише захоплення нашої території, а й знищення української державності та національної ідентичності і геноцид Українського народу.

Жорстокий ворог не маєнаміру зупинятися, він не рахується з величезними втратами і готовий продовжувати агресією до досягнення своїх цілей. Відтак кожен українець сьогодні має усвідомлювати необхідіність особистої активної участі в обороні держави - чи на фронті, чи в тилу.

Наш героїчний опір став не лише боротьбою за свободу країни та виживання Українського народу. Ми є нині форпостом вільної Європи таусього демократичного світу, запорукою їх безпеки та майбутнього. Без перебільшення, від перемоги України залежить стабільність у світі загалом.

Ми маємо й надалі залишатися консолідованими як усередині держави,так і наміжнародному рівні задля перемоги над агресором і розбудови демократичної правової Української держави в сім`ї європейських націй.

24 лютого символізує незламність і стійкість Українського народу у відсічі російської агресії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень