Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

гурток спортивного напряму "Футбол"

Дата: 06.02.2024 11:50
Кількість переглядів: 99

Футбол - один з найпопулярніших видів спорту в світі. Спостерігати за тим, як дві команди намагаються зосереджено загнати м'яч в ворота люблять багато чоловіків, жінок, і навіть дітей, останні при цьому часто таємно мріють прославитися і стати знаменитими футболістами. Чим корисний дитячий футбол?

 Про це вам більш детально зможе розповісти на заняттях керівник гуртка "Футбол" Центру позашкільної освіти - Сергій Володимирович.

 Усім відомий факт що заняття з м'ячем покращують реакцію дитини, формуючи і зміцнюючи її, крім того, в процесі гри тренуються відразу декілька груп м'язів, а також загальна витривалість організму, що дуже важливо для дитячого організму.

 До того ж, футбол - це командна гра. Тому, граючи, ваша дитина стає ближче до колективу, налагоджуючи товариські відносини і покращуючи свої навички спілкування.Під час навчань учні засвоюють ази футболу, навчаються техніці і тактиці гри, вміння боротися за поставлені цілі і задачі, які тренер вимагає від них.

 Сподіваємося, що наші юні футболісти будуть активно займатися спортом і в майбутньому прийматимуть участь в міських, обласних та всеукраїнських іграх з футболу!

 Успіхів та подальших перемог нашим гравцям та тренеру!

P.S (Світлини з тренування)



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень