Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

!!Відділ землевпорядкуання, містобудування, архітектури, будівництва, благоустрою території, комунальної власності екології Городоцької селищної ради інформує!!

Дата: 31.01.2024 16:29
Кількість переглядів: 39

!!Відділ землевпорядкуання, містобудування, архітектури, будівництва, благоустрою території, комунальної власності екології Городоцької селищної ради інформує!!

1. Відповідно до частини четвертої та п`ятої статті 13 Закону України "Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)", у разі якщо до 1 січня 2025 року власник невитребуваної земельної частки (паю) або його спадкоємець не оформив право власності на земельну ділянку, він вважається таким, що відмовився від одержання земельної ділянки".

Після 1 січня 2025 року незатребувані ділянки будуть визнані безхазяйними та передані у комунальну власність територіальної громади, на території якої вони розташовані. Власнику у кого наявні сертифікати на земельну частку (пай), що не замінені на витяг з Реєстру речових прав на право власності на земельну ділянку, потрібно терміново оформити право власності.

2. У зв`язку з проведенням інвентаризації земель смт Біла Криниця та с. Осів Городоцької селищної ради, прохання до жителів громади. котрих це стосується, надати до відділу землевпорядкування Городоцької селищної ради, документи, які підтверджують їх право постійного користування або право власності земельними ділянками, а саме - Державні акти, стосовно яких невизначений кадастровий номер та відсутня інформація в Державному земельному кадастрі.

В іншому випадку, вказані землі будуть проінвентаризовані, як землі комунальної власності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень