Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

НАША ЄДНІСТЬ - НАША ЗБРОЯ! З Днем Соборності України!

Дата: 22.01.2024 14:15
Кількість переглядів: 101

Щороку 22 січня у день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки (УНР) та Західноукраїнської Народної Республіки (ЗУНР) Україна відзначає День Соборності.

Офіційно це свято встановлено Указом Президента України “Про День соборності України” від 21 січня 1999 року № 42.

Соборність передбачає не лише пам’ять про спільне минуле, а й потребує згуртованої співпраці заради майбутнього, як на полі бою, так і в тилу. Коли ми, з різних регіонів, разом працюємо, боремося з окупантами, створюємо знакове і важливе, адже ціль у нас спільна: незалежна, демократична і соборна Україна. Єднаймося!

Закликами про єдність та згуртованість розпочала свою промову селищний голова Наталія ДЕМБІЦЬКА. У День Соборності України працівники Городоцької селищної ради, закладу дошкільної освіти "Ювілейний", педагоги та учні Городоцького ліцею, педагоги Центру позашкільної освіти та представники 14 Гарнізонного Будинку Офіцерів доєдналися до флешмобу "Нитка єдності" та пройшли "Ходою Єдності" з державним прапором України вулицею містечка.

На жаль, в XXI столітті, ми вимушені щоденно доводити усьому світу що Україна незалежна та соборна держава, бо нажаль маємо в сусідах мордорську фередацію, з імперськими амбіціями... яка нищить все живе навколо себе.

З ДНЕМ СОБОРНОСТІ!

В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень