Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

"16 днів активізму проти насильства"

Дата: 28.11.2023 10:08
Кількість переглядів: 91

!Домашнє насильство не звертає увагу ні на стать, ні на вік. Частіше за все воно крадькома заповзає у домівку і робить кривдниками найближчих людей.

Розірвати замкнене коло, в якому перебуває постраждалий можна, зробивши навіть невеличкий крок - звернутись по допомогу!

З нагоди акції "16 днів активізму проти насильства". яка щорічно відзначається з 25 листопада до 10 грудня за ініціативи @Офіс Віцепрем`єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, та за участі першої леді України Олена Зеленська відбувся запуск загальнонаціональної кампанії "Зроби крок. Чуйність перемагає насильство".

Вона має на меті закріпити в людей розуміння, що насильство є абсолютно неприйнятним, особливо в умовах, коли Україна продовжує боротися із зовнішнім ворогом.

!В рамках заходів з протидії домашньому насильству команда Мінсоцполітики започатковує нову послугу психосоціальної підтримки та формування життєстійкості в громадах.

Пам`ятайте, якщо ви зіштовхнулися або стали безпосереднім свідком насильства, - телефонуйте за номером гарячої лінії 15-47

Даний сервіс є безкоштовним, цілодобовим та доступним на всій території України!

Більше детальної інформації

https://www.msp.gov.ua/news/23248.html



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень