Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Виставка робіт народних умільців громади.

Дата: 08.11.2023 09:18
Кількість переглядів: 103

Відділом освіти, культури, охорони здоров'я, молоді, спорту, туризму, економічного та соціального розвитку Городоцької селищної ради за підтримки селищного голови Н.О.Дембіцької було організовано та проведено виставку робіт народних умільців громади, присвячену Всеукраїнському дню працівників культури та майстрів народного мистецтва, який відзначається щорічно 9 листопада.

 Споконвіку пісня, танець, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті...

 Цього дня свої творчі, неповторної краси роботи представляли майстрині та майстри жителі смт Городок та смт Білої Криниці, а саме :

- Музиченко Катерина

- Федотова Наталія

- Зборовська Ніна

- Бухало Тетяна

- Боброва Наталія

- Білявський Максим

- Чернишевич Валентина

Також на заході була присутня Шмигора Ірина, як народний голос нашої громади. Вона постійно бере активну участь у культурно-масових заходах, це людина, яка впевнено крокує по життю з піснею та передає свою майстерність вихованцям вокального гуртка!

 Виставка робіт відбувалася у форматі бесіди з учасниками. Майстрині мали змогу поспілкуватися між собою та обмінятися досвідом, розкрити секрети майстерності, розповісти що надихало їх при виконанні робіт...

Сьогодні за наші духовні цінності, за нашу українську культуру б’ються наші воїни на Сході країни. Сьогодні мистецтво стало запорукою зміцнення державності й об’єднання суспільства навколо гуманітарних цінностей.

 Вітаючи усіх зі святом начальник відділу освіти, культури Ольга Яковець нагородила грамотами народних умільців та щиро побажала міцного здоров’я, добра та благаполуччя. Щедрих творчих ужинків, натхнення, та людської вдячності за нелегку, але таку потрібну людям працю.

Ми вдячні за те, що Ви у нас є!

Культурний фронт тримає стрій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень