Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Форум Охорони Здоров`я.

Дата: 10.10.2023 16:40
Кількість переглядів: 103

 6 жовтня 2023 року голова Городоцької територіальної громади ДЕМБІЦЬКА Наталія Олександрівна спільно з т.в.о. директора КНП "Городоцька амбулаторія загальної практики сімейної медицини" СТОРОЖУК Наталією відвідали Форум ОМС та партнерів "Оцінка Мережі Охорони Здоров'я Громади та Відновлення доступу населення до медичної допомоги ".

Виклики та аналіз проблем:

- різнобічні та розрізнені оцінки в багатьох ініціативах та проєктах підтримки щодо здоров'я громади та доступності різних видів медичної допомоги;

- брак верефікованих даних про структуру населення, хронічних захворювань,доступна медична допомога на певній території НЕЗАЛЕЖНО від наявної приналежності та розташування закладів охорони здоров'я та їх структурних підрозділів за відсутності територіальної прив'язки фрагментованих даних, що існують, до місця проживання населення ( пацієнтів) - території громади.

Захід проводився в рамках проєкту "Оцінка Мережі Охорони Здоров'я Громади та Відновлення доступу населення до медичної допомоги" - https://htf.org.ua/projects/chna_r/.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень