Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Міжнародний День молоді 2023

Дата: 12.08.2023 15:51
Кількість переглядів: 212

До Міжнародного Дня молоді, який відзначається 12 серпня, в громаді був організований та проведений захід, який складався з танцювального флешмобу для найменших"Танцюємо за мирне майбутнє", акції "#Молодь_за_мир, лотереї( кошти з якої перераховані на ЗСУ), майстер клас з образотворчого мистецтва #Світ_без_війни, бесіда з поліцейським офіцером громади "Знай свої права та виконуй обов'язки", та звичайно перегляд кінострічки під відкритим небом "Шлях додому".

Діюча скринька пропозицій отримала своє наповнення новими ідеями "як зробити громаду кращою", а  автомобіль поліцейського офіцера громади Юрія Степанчука став родзинкою заходу, так як усі мали змогу відчути себе справжніми поліцейськими громади приміряли бронежилет та приймали виклики по рації .

Саме молодь в майбутньому візьме на себе відповідальність за наш край, нашу Батьківщину, її подальший розвиток, за долю старшого покоління. Мирного сьогодення та процвітаючого майбутнього! А ми всім бажаємо залишатися молодими, любити життя та прагнути до нових перемог та звершень!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень