Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Сесія 08.08.2023р.

Дата: 10.08.2023 08:17
Кількість переглядів: 132

8 серпня 2023 року відбулося чергове засідання двадцять дев`ятої сесії восьмого скликання Городоцької селищної ради Житомирського району Житомирської області.

Перед початком сесії, присутні вшанували хвилиною мовчання пам`ять військовослужбовців, які загинули у війні росії проти України!

 Першочергово на сесії постало питання про виділення коштів військовим частинам, які наразі беруть безпосередню участь в бойових діях та звільняють територію України від окупантів. Рішення про виділення коштів в сумі 9 250 000 грн, було підтримане всіма присутніми на сесії депутатами, та проголосовано одноголосно!

 Також в процесі роботи було внесено зміни до бюджету громади та Затвердження Програми створення і використання матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків на території Городоцької селищної ради.

...Неприємним сюрпризом для громади було дізнатися про затримання Службою Безпеки України, депутата Городоцької селищної ради, який з початку повномасштабного вторгнення агітував мешканців містечка підтримувати росію...

Тому на підставі рішення суду, депутати одноголосно проголосували про припинення повноважень депутата.

І так буде з кожним!

Вцілому сесія пройшла успішно з вирішенням всіх питань.

Всім здорового глузду та мирного неба!

Наближаємо перемогу разом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень