Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

День Родини

Дата: 14.07.2023 11:48
Кількість переглядів: 54

 

Родина для кожного – це найдорожчі люди, які найбільше люблять і розуміють, навчають народній мудрості. У батьківській хаті прищеплюється любов до рідного мови, культури, бо саме сім’я є життєдайним джерелом споконвічно українських цінностей та традицій.

З початком повномасштабного вторгнення російських військ в Україну, чимало родин розлучилися та не бачилися одне з одним досі... У кожного хтось із рідних захищає та боронить нашу Україну у цій жорстокій війні, а хтось віддав життя за нашу свободу… Ми вповні зрозуміли, що немає у світі більшого щастя, як бути поруч з нашими рідними.

Керівником вокального гуртка "Стефанія" Іриною Шмигорою Ірина Шмигора був проведений вокальний майстер клас до Дня родини, який святкується 8 липня починаючи з 2012 року.

Дякуємо мамам та дітям, що завітали! Дякуємо що підтримали!

Наприкінці свята зібралися за родинним дружнім столом зі смачним тортиком, адже родина позашкілля є близькою до сімей, дітки яких відвідують гуртки закладу.

Віримо, що скоро усі наші сім'ї будуть щасливо жити під мирним небом України! Міцного здоров’я, щасливої долі та непохитної твердості родинних стосунків!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень