Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Проект "ECHO4SCHOOLS-UA"

Дата: 27.06.2023 15:59
Кількість переглядів: 85

ЧУДОВА НОВИНА!

Сьогодні, 27 червня 2023 року відбулася зустріч начальника відділу освіти, культури, охорони здоров'я, молоді, спорту, туризму, економічного та соціального розвитку Городоцької селищної ради Ольги ЯКОВЕЦЬ та директора Городоцького ліцею Ганни ГУЛЬЧУК із координатором громад по Житомирській області від Програми Розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) Георгієм ФЕДОРУКОМ Георгій Федорук щодо реалізації Проекту «ECHO4SCHOOLS-UA: Ремонт/модернізація шкіл у постраждалих внаслідок війни регіонах» у нашій громаді!

У рамках даного проекту будуть проведені ремонтні роботи по ремонту Городоцького ліцею (ремонт покрівлі і фасаду, часткова заміна дверей, вікон, внутрішнє оздоблення стін, заміна підлоги, заміна освітлювальних ламп, промивка системи опалення тощо...), а також у заклад освіти буде надано два комплекти шкільних меблів.

Щиро вдячні Програмі Розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) та Департамент Освіти Департаменту освіти і науки Житомирської ОВА Наталія Осипович за допомогу та підтримку! Безмежно раді, що ми потрапили до такого проєкту!!!

Сподіваємося на подальшу тісну співпрацю та чудовий кінцевий результат! Мирного неба та світлого майбутнього нашому підростаючому поколінню та усім українцям!

 

 

 

Посмотреть статистику

Охват публикации: 0



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень