Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Сесія 20.06.2023 року.

Дата: 26.06.2023 09:17
Кількість переглядів: 58

20.06.2023 року, відбулося пленарне засідання позачергової двадцять восьмої сесії восьмого скликання.

Першочерговими питаннями в раді були питання життєдіяльності нашої громади та якість життя її мешканців. Все що входить до компетенції селищної ради, маленькими кроками... втілюється в життя.

Цього року основний напрямок роботи направлений на благоустрій громади та підтримання належної інфраструктури Городоцької громади.

Отже, за результатами роботи селищної ради цього дня, було вирішено спрямувати кошти на ремонти в закладах освіти та благоустрій громади:

1. Городоцькою селищною радою у 2023 році на ремонти та закупівлю матеріалів у закладах освіти виділено майже -4500000 грн.

2. Укладені договори на закупівлю робіт для початку ремонту дорожнього покриття в смт Біла Криниця загальною кошторисною вартістю майже -1200000 грн.

3. Плануються капітальні та поточні ремонти дорожнього покриття в смт. Городок.

4. Заплановано ремонтні роботи і впорядкування території ринку в смт. Городок.

5. Важливим і стало питання прийняття на баланс селищної ради будинків в смт. Городок, та призначення шляхом відбору на конкурсі управляющої компанії для обслуговування будинків, як в Городку так і в Білій Криниці.

Не менш важливим постало питання щодо позбавлення прав користування Управління Овруцько-Коростенської церкви УПЦ, представником від якої був присутній отець Олег та віряни. Дискусії з цього приводу велися доволі "шумно", кожен висловив свою думку з цього приводу.

За результатами розгляду цього питання 8 депутатів проголосувало ЗА, двоє утрималися, двоє проти, рішення не прийнято, але питання не закрито!

В цілому засідання пройшло продуктивно, питання які були поставлені на сесію - вирішені.

 Бажаємо всім здорового глузду та мирного неба.

Всім дякуємо за увагу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень