Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

З Днем Європи

Дата: 09.05.2023 11:15
Кількість переглядів: 83

8 травня 2023 року Президент Володимир Зеленський підписав указ про встановлення 9 травня в Україні Дня Європи. Відновилася історична справедливість – уже сьогодні наша держава вперше відзначає День Європи разом з країнами Європейського Союзу. Цим кроком ми підкреслюємо нашу єдність та силу, нашу віру в європейський інтеграційний проєкт як рушія розвитку і миру на континенті.

Шановні жителі !

Щиро вітаю вас, представників нації, яка є рівноправною частиною європейської родини, зі святом – Днем Європи. Це свято вкотре нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного з нас.

Сьогодні наш незламний і волелюбний народ веде боротьбу за свободу, незалежність та демократичні європейські цінності, виступаючи щитом для всього цивілізованого світу. Ми не єдині у цій боротьбі. За довгі чотирнадцять місяців повномасштабної війни українці переконалися, хто наші справжні друзі та партнери. Дякуємо Європі та всьому світові за вагому підтримку у надскладний для нашої країни час!

Бажаю усім нам терпіння, наполегливості та рішучості на шляху до нашого спільного європейського майбутнього.

Україна – це Європа!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень