Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Національний форум " Освіта в Україні - тяжкі виклики сьогодення та перспективи в майбутньому

Дата: 09.05.2023 11:12
Кількість переглядів: 89

Національний форум " Освіта в Україні - тяжкі виклики сьогодення та перспективи в майбутньому"

З 5 по 7 травня у наймальовничішому куточку Прикарпаття проходив Національний форум " Освіта в Україні - тяжкі виклики сьогодення та перспективи в майбутньому організовано ГО "Українська агенція інноваційного розвитку" та ГО "Центр освітніх реформ "НАШІ ДІТИ". В такі складні для України часи, мала прекрасну нагоду взяти участь у форумі спільно із головами громад Київської, Львівської, Чернігівської та Житомирської областей Метою форуму було : - створення пулу громад-побратимів, які стануть оплотом справжніх європейських цінностей через формування максимально тісних зв`язків та партнерської співпраці у вирішенні й подоланні гуманітарних і економічних питань на шляху до європейської інтеграції; - обмін досвідом та кращими практиками для створення надійного фундаменту для ефективної й багаторічної співпраці. У ході заходу цікаво було поспілкуватися з колегами з інших регіонів України, поділитися досвідом роботи в нелегких умовах воєнного часу...

. У межах форуму були проведені змагання з волейболу серед голів органів місцевого самоврядування на підтримку Збройних Сил України « РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ»

Під час змагання був присутній дух боротьби та дружнього суперництва І перше місце у змаганнях здобула команда Житомирської області.

Вдячна організаторам форуму за запрошення, цікавий досвід та змістовне перебування на Прикарпатті, колегам висловлюю вдячність за дружню атмосферу та чудові емоції!

До наступних зустрічей! Разом до перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень