Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Проведено засідання комісій

Дата: 17.04.2023 15:02
Кількість переглядів: 76

 

Всім доброго ранку та мирного неба 

Незабаром відбудеться чергова сесія Городоцької селищної ради. Свою роботу перед початком сесії розпочали депутатські постійні комісії.

Перша із них провела засідання земельна комісія. В ході засідання постійної земельної комісії було розглянуто ряд питань життєво необхідних для нашої громади.

11.04.2023 року у Макарівській КЕЧ району відбулася нарада за участі начальника Прищепи Олега Михайловича, голови Городоцької селищної ради Дембіцької Наталії Олександрівни, та заступника Макарівської КЕЧ району Мирошниченка Миколи Миколайовича. Також присутніми на нараді були начальник Будинкоуправління №9 Юрченко Юлія.

Начальник Макарівської КЕЧ району повідомив жителям що більше 60% квартир в громаді є приватизованими, тому дані будинки плануються списатися з балансу, також повстало питання про ліквідацію Будинкоуправління №9.

З метою збереження будинків в яких проживають жителі громади, за для безболізного переходу з Будинкоуправління в іншу організацію яка буде управляти будинками, Городоцька селищна рада бере під контроль дане питання для комфортного проживання населеня.

Відповідно до Закону України " Про житлово-комунальні послуги" власники квартир або співвласники повинні самостійно обрати форму управління багатоквартирними будинками - це договора з управителем якого мають обрати власники квартир або органи місцевого самоврядування за результатами конкурсу. Наразі дискусії ще тривають, остаточне вирішення даного питання буде оприлюднено згодом.

Відразу після зборів в Макарівській КЕЧ району, Головою селищною ради - Дембіцькою Наталією Олександрівною була проведена додаткова нарада на якій були присутні: начальник відділу землевпорядкування, містобудування й архітектури Гавлицький В`ячеслав Степанович, директор комунального підприємства "Добробут" Іванчик Максим Михайлович, спеціаліст з захисту населення Поліщук Євгеній Валерійович та начальник Будинкоуправління №9 Юлія Юрченко, в ході якої було вирішено скликати збори жителів громади з метою доведення інформації та подальшого вирішення питання обрання форми управління багатоквартирними будинками.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень