Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

ПСИХОЛОГІЧНІ ТРЕНІНГИ – ОДИН З ЕТАПІВ ПІДГОТОВКИ: ЧОМУ ВЧАТЬ ДОБРОВОЛЬЦІВ ГВАРДІЇ НАСТУПУ

Дата: 20.03.2023 15:08
Кількість переглядів: 105

Фізичні тренування. Відточення вправного користування зброєю та надання домедичної допомоги. Такі етапи проходять добровольці Гвардії наступу, перш ніж стати до виконання бойових задач. Ще один елемент підготовки – психологічні тренінги. На них фахівці допомагають адаптуватися до нових умов, вчать стресостійкості та злагодженій роботі у команді. 

«Із зарахуванням до бригади добровольці Гвардії наступу не залишаються самі по собі. Систематично з ними працюють інструктори, які мають значний бойовий досвід. Заняття з тактичної медицини і бойового мистецтва. Ще один етап – психологічна підготовка», – пояснює спеціаліст-поліграфолог Центрального територіального управління Національної гвардії України Наталія Воронова.

Психологічна підготовка проходить за спеціальною програмою. Гвардійців вчать стресостійкості і витривалості. А ще – злагодженій роботі у команді.

«Взводи та роти проходять тренінги на командотворення і згуртування. Це дозволяє гвардійцям познайомитися. Навчитися краще розуміти один одного. За потреби – навіть без слів. Невербально переказати інформацію побратиму, дати знак – такі навички можуть знадобитися в екстремальних і бойових умовах», – каже Наталія Воронова. 

Фахівчиня наголошує, зі вступом до штурмових бригад звичний спосіб життя добровольців докорінно зміниться. Звикнути до нового ритму допоможуть інструктори.

Нагадуємо, що вступити до Гвардії наступу можна онлайн або ж через ЦНАП. Головна вимога до кандидатів – вмотивованість. На їх вибір – 8 бригад. По одній у Нацполіції та Державної прикордонної служби. Ще шість у складі Нацгвардії України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень