Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Відкриття поліцейської станції в Городоцькій ТГ

Дата: 17.02.2023 08:40
Кількість переглядів: 193

Відкриття поліцейської станції

16 лютого відбулося урочисте відкриття поліцейської станції у смт. Городок. Голова Городоцької селищної ради Наталія Олександрівна ДЕМБІЦЬКА разом із заступником начальника Головного управління національної поліції - Артемом Володимировичем ЛИСОГОРОМ вручили сертифікат та ключі від автомобіля поліцейському громади. Побажали йому плідної праці на території громади.

Поліцейська станція - службове приміщення, яке надається дільничному офіцеру поліції для виконання покладених на нього завдань із забезпечення правопорядку в межах поліцейської дільниці. На ній обладнано два робочих кабінети, створено комфортні умови для спілкування з дорослими та дітьми, комп’ютерна техніка під’єднана до мережі Інтернет.

Поліцейським офіцером у нашій громаді відтепер є капітан поліції СТЕПАНЧУК ЮРІЙ ВАСИЛЬОВИЧ. В цей святковий день щиро бажаємо йому успіхів та легкої праці на благо народу України. Нехай від сьогодні йому легко працюється і все вдається! Професійних досягнень в ім’я збереження миру та процвітання нашої незалежної держави.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень