Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Голова районної державної адміністрації Хомич Олександр Станіславовивич, та заступник голови районної державної адміністрації Заворотнюк Людмила Іванівна.

Дата: 27.01.2023 11:05
Кількість переглядів: 204

В межах робочої поїздки по району відвідали Городоцьку територіальну громаду голова районної державної адміністрації Хомич Олександр Станіславовивич, та заступник голови районної державної адміністрації Заворотнюк Людмила Іванівна.

В умовах воєнного стану важлива увага звертається як на організацію освітнього процесу в навчальних закладах району, так і на створення безпечних умов для надання якісних освітніх послуг здобувачам освіти. Городоцький ліцей - опорний заклад освіти в громаді. Торік тут було відремонтовано підвальне приміщення та облаштовано його як найпростіше укриття. У ньому є необхідні медикаменти, продукти харчування, засоби гігієни та забезпечено надійну систему вентиляції. А для учнів початкової школи в укритті облаштовані окремі навчальні класи з наочними матеріалами.

На всіх поверхах освітнього закладу та в укритті встановлена протипожежна сигналізація, система оповіщення, система відеоспостереження та відеонагляду, передбачена й тривожна кнопка на випадок надзвичайної ситуації.

Заклади освіти району наполегливо працюють над наданням якісних освітніх послуг. Тому важливо робити все для того, щоб освіта сьогодні, в умовах воєнного стану, була безпечною.

На базі Городоцького ліцею розташований Центр позашкільної освіти з великою кількістю гуртків, які залюбки відвідують діти. У день візиту діти продемонстрували свої таланти, організувавши невелику концертну програму та творчий майстер-клас.

І учні шкіл громади, і педагоги постійно долучаються до збору продуктів харчування, медикаментів, виготовляють окопні свічки та передають усе це нашим захисникам. Організатором цієї роботи є Городоцький ліцей.

За сумлінне виконання посадових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток регіону вручив грамоту районної військової адміністрації селищному голові Наталії Дембіцькій, відзначив й інших посадових осіб Городоцької селищної ради.

Голова районної державної адміністрації Хомич Олександр Станіславовивич, та заступник голови районної державної адміністрації Заворотнюк Людмила Іванівна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень