Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Звіт депутата Городоцької селищної ради Суходольської Анни Іванівни

Дата: 26.01.2023 15:15
Кількість переглядів: 160

Фото без опису

Городоцька селищна рада

Житомирського району Житомирської області

 

ЗВІТ

 про виконання депутатських повноважень депутата Городоцької селищної ради VІІI скликання, секретаря Городоцької селищної ради за 2022 рік
Суходольської Анни Іванівни

 

Відповідно до статті 16 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад”, депутат зобов’язаний звітувати перед виборцями про свою роботу не рідше одного разу в рік. Тому що депутат – це не просто представник влади, особа, яка наділена особливими повноваженнями та здатна безпосередньо впливати на ситуацію в регіоні. В першу чергу це обранець громади, який дав людям конкретні обіцянки і зобов’язаний їх виконувати.

25 жовтня 2020 року я була обрана депутатом до селищної ради по виборчому округу №1 по вулицях Лісова алея, Шкільна та Перемоги, 10 в
смт Городок

Моя діяльність, як депутата Городоцької селищної ради, спрямована на захист інтересів громади, виконання доручень виборців у межах моїх депутатських повноважень, наданих мені чинним законодавством України.

Намагаюсь весь час працювати так, щоб виправдати довіру виборців, а головне, дійсно змінювати на краще життя нашої об’єднаної громади.

          24 листопада 2020 року обрана секретарем Городоцької селищної ради VІІІ скликання. Відповідно до ст. 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», секретар ради здійснює цілий комплекс заходів щодо забезпечення функціональної спрямованості, порядку організації роботи селищної ради, постійних комісій та регламенту.

          Була присутня на всіх сесіях селищної ради, протягом 2022 року відбулося дев’ять сесій селищної ради, де було прийнято 114 рішень, віднесених до повноважень місцевого самоврядування. Прийняті рішення сприяли соціально-економічному розвитку території, здійсненню контролю за виконанням селищного бюджету, використання комунального майна, земель селищної ради та ін. також була присутня на засіданнях виконавчого комітету Городоцької селищної ради.

Здійснюю свої повноваження відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації». Цей нормативний акт визначає порядок забезпечення права кожного громадянина на доступ до публічної інформації, що знаходиться у володінні розпорядників та представляє суспільний інтерес. Тому всі проекти рішень, які виносяться на розгляд сесії селищної ради, оприлюднюються мною на веб-сайті селищної ради.

          Як секретар селищної ради брала участь у розробці проектів рішень та програм селищної ради, які виносились на розгляд сесій.

           Звісно, крім повноважень секретаря, керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету Городоцької селищної ради, одночасно виконую повноваження депутата селищної ради. Проблемні питання на моєму виборчому окрузі носять поточний характер і вирішуються в міру їх виникнення.

Здійснюю прийом громадян, постійно спілкуюся з виборцями, внаслідок чого отримую звернення в усній формі, на які невідкладно реагую.

У 2022 році сприяла отриманню матеріальної допомоги на лікування мешканцям селищної громади. Брала участь в благоустрої  селища. Здійснювала прийом у Білокриницькому старостинському окрузі.

          Нажаль війна внесла свої корективи у наше повсякденне життя, існує ряд проблемних питань, які постійно хвилюють виборців.

          Але спільними зусиллями ми зможемо багато чого зробити на користь нашої громади та для кожного хто потребує нашої допомоги.

          Хочу запевнити, що й надалі буду докладати максимум зусиль для вирішення  проблем виборців та всієї громади.

 

Депутат селищної ради                                                       Анна Суходольська

 

 

26.01.2023 року


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень