Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Міжнародний день людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2022 11:19
Кількість переглядів: 113

Фото без опису

 

Щороку 3 грудня Україна відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю.

На долю людей з обмеженими можливостями випали нелегкі випробування. Втім, вони  щодня долають труднощі, проявляють силу духу і непохитну віру в життя.

Вони не вимагають до себе жалю. Як ніхто, давно усвідомили, що це шлях в нікуди. І не вимагають щось особливого, лише елементарного – можливість повноцінно жити серед людей, бути в суспільстві. Тому що ми всі рівні перед законом і перед Богом.

Не зважаючи на буденні проблеми, ми закликаємо вас, замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я. Не сьогодні, в Міжнародний день людей з особливими потребами, але і протягом всього року не забувати, що поруч з нами живуть люди з обмеженими можливостями, і вони потребують допомоги та уваги. Захищаючи гідність людей з інвалідністю, ми захищаємо своє людське обличчя.

Городоцька селищна територіальна громада бажає всім людям з обмеженими можливостями витримки, здоров’я, оптимізму, можливості втілити в реальності ваші плани та задуми. Нехай у цей день Господь обдарує своїми ласками і благословенням всіх тих, хто особливо цього потребує.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень