Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

У Радомишлі співробітники Житомирського районного сектору №6 разом з суб’єктами пробації прийняли участь у тематичному заході з відзначення 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди

Дата: 21.11.2022 15:41
Кількість переглядів: 214

Фото без описуФото без описуФото без опису

У Радомишлі співробітники Житомирського районного сектору №6 разом з суб’єктами пробації прийняли участь у тематичному заході з відзначення 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди.

 

21.11.2022 року у приміщенні КЗ «Публічна бібліотека-медіатека» відділу культури Радомишльської міської ради для співробітників Житомирського районного сектору №6 філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області та суб’єктів  пробації бібліографом Надією Фещенко було проведено тематичний захід щодо творчої та культурно-громадської діяльності Григорія Сковороди, на якому присутні ознайомилися з життєвим шляхом великого сина українського народу, мислителя, філософа, письменника, педагога Григорія Савича Сковороди. Він, через майже три сотні літ від дня народження, залишається нашим сучасником, чиї мудрі поради допомагають і ще будуть допомагати нашому народу.

      «Сьогодні ми маємо щасливу нагоду пройтися стежками його життя, перечитати сторінки його творів», - розпочала свою промову Надія Фещенко.

      В кінці заходу було показано відеопрезентацію під назвою «Невигадані історії (Григорій Сковорода)».

 

 

Житомирський районний сектор №6

філії Державної установи «Центр пробації»

у Житомирській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень