Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

"Музика поєднує серця"

Дата: 12.11.2022 00:27
Кількість переглядів: 205

11 листопада в Центрі позашкільної освіти громади відбувся святковий захід «Музика поєднує серця» до Всеукраїнського Дня працівників культури та митців народного мистецтва.

Взаємозв’язок глядачів з виконавцями був надчуттєвий! Наші артисти вправно справилися з грою на музичних інструментах, старанно виконували пісні, вірші, а їх керівники їм вдало допомагали у цьому.

 Не обійшлося і без «несподіванок», але ми українці - нація нескорених, сильних духом, витривалих та непереможних людей, які здолають будь-які труднощі на своєму шляху, звичайно з ними справились.

 Відважні козаки, чарівні ведучі, піднесена Молитва до Бога за Збройні Сили України, музика, пісні та небайдужі очі глядачів- це і є на сьогодні наше позашкільне життя…

 Також святкова осіння виставка саморобок «Наближаймо Перемогу разом!», яка прикрашала зал була виконана у патріотичних кольорах умілими дитячими руками та зроблена справді від щирих юних сердець.

 Ми впевнені що ті, хто завітав на наше свято залишися задоволені, тому що вихованці позашкілля так як і педагоги викладалися на всі 100 процентів.

 Частування смаколиками тих, хто старався та виступав для глядачів -то вже як стара добра традиція, яка в нас закоріниться назавжди. Бо кожна праця має бути винагородженою

 Вдячні за вашу небайдужість. Вдячні за ваших справжніх, добрих, щиросердечних, працьовитих та талановитих дітей!!!

Прискорюємо ПЕРМОГУ кожен на своєму фронті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень