Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

06 вересня 2022 року відбулось чергове засідання виконавчого комітету Городоцької селищної ради

Дата: 06.09.2022 15:57
Кількість переглядів: 803

   06 вересня 2022 року, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Городоцької селищної ради.

         У ході засідання було розглянуто питання з різних сфер життєдіяльності виконавчих органів та життєдіяльності громади. Серед них – надання матеріальної допомоги учасникам бойових дій.

         Також було розглянуто і прийнято проєкти рішень, підготовлені відділом надання соціальних послуг, щодо конкретних осіб, які потребують соціального супроводу та соціальної послуги «догляд вдома», затвердження порядку передачі на території Городоцької селищної територіальної громади гуманітарної допомоги, наданої донорами, в  умовах воєнного стану в Україні.

         Окрім цього, було прийнято рішення, що стосувались утворення комісії з обстеження захисних споруд цивільного захисту, підвальних та цокольних приміщень, будівель і споруд різного призначення для встановлення можливості їх використання для укриття населення, як найпростіших укриттів, при виконавчому комітеті Городоцької селищної ради, таж прийнято рішення про створення координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання та молодіжної політики  при виконавчому комітеті Городоцької селищної ради.

                        

         Загалом засідання пройшло у діловому та конструктивному руслі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень