Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Центр позашкільної освіти

Дата: 05.09.2022 08:30
Кількість переглядів: 789

Минулорічний затяжний карантин та страшні події війни внесли свої корективи не тільки у загальну середню освіту а і у позашкілля...

Керівники, діти та батьки з усіх сил здобували знання в різних куточках як нашої країни так і світу...

Але

Підводячі підсумки роботи Центру позашкільної освіти Городоцької селищної ради, якому доречі виповнився 1-го вересня 1 рік- з чим ми заклад і ВІТАЄМО, можемо сказати, що ми на правильному шляху та рухаємось у вірному напрямку.

Адже позашкілля є інструментом, який дозволяє розкрити весь потенціал дитини!

Щира подяка селищному голові Наталії Дембіцькій за підтримку та всебічну допомогу закладу позашкільної освіти! Без Вас ми б не справились!

Ми вітаємо директора, керівників гуртків та звичайно своїх старанних, працьовитих, творчих, люблячих свою рідну країну вихованців зі здобутками у вигляді дипломів, грамот та подяк!

І попри все - продовжуємо рухатись, навчати, вивчати нове та ставимо за ціль здобувати ще більше нагород у новому навчальному 2022/23 навчальному році!

Приємно вражені результатами роботи керівника гуртка образотворчого мистецтва "Акварель" вихваниця якого - Свистаєнко Дарина зайняла І місце у Обласному багатожанровому дистанційному благодійному фестивалі-конкурсі "Сонячні промінчики" номінація "образотворче мистецтво" та нагороджена дипломом,- а керівник гуртка - Ірина Музика- отримала подяку за творчу плідну працю та високий професіоналізм!

 Диплом за зайняте ІІ місце цього ж конкурсу у номінації  "Інструментальне мистецтво" отримує вихованка музичного гуртка- Хруль Діана! Керівник Тетяна Шенк.

Та в номінації "Хореографія"- (змішана вікова група) отримує диплом Обласного конкурсу з зайнятим ІІІ місцем чудовий, молодий та прогресивний гурт "Crystal Danse" керівником якого є Вікторія Семеніхіна!

Діти та керівники - ми пишаємося вашими першими досягненнями та бажаємо ставити нові цілі й впевнено крокувати до них!

З новим навчальним роком, друзі!

Повний вперед!

 з Україною в серці, з перемогою в думках, з вірою у світле мирне майбутнє!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень