Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Серпнева конференція для працівників освіти громади: «Освіта, освітяни – незламні у війні

Дата: 02.09.2022 09:42
Кількість переглядів: 616

Традиційна освітянська подія - 31 серпня 2022 року відділом освіти проведена серпнева конференція для працівників освіти громади: «Освіта, освітяни – незламні у війні: підсумки роботи у 2021-2022 навчальному році, особливості організації освітнього процесу у 2022-2023 навчальному році», відбулася на базі Городоцького ліцею.

Відкриваючи освітянський форум, голова Городоцької селищної ради Наталія Дембіцька висловила щирі слова вдячності педагогічним працівникам громади за самовіданну працю у найважчий час для нашої країни.

Начальник відділу Ольга Яковець підвела підсумки роботи педагогів у 2021- 2022 навчальному році та особливу увагу під час виступу зосередила на виконання заходів безпеки під час планування й організації освітнього процесу. Також не дивлячись на виклики часу одним із пріоритетів залишається забезпечення дітям рівного доступу до якісної освіти та створення атмосфери довіри й взаємоповаги.

За минулорічними підсумками педагоги та учні були нагороджені подяками та грамотами відділу освіти та Городоцької селищної ради за високі досягнення у навчанні та різного виду конкурсів.

Особлива подяка від селищного голови Н.О.Дембіцької прозвучала для директора ліцею, директора Центру позашкілля та завідуючій Білокриницьким ДНЗ за плідну співпрацю з відділом та селищною радою, за пророблену ними титанічну, важку роботу та бездоганну підготовку закладів до відкриття.

Дорогі педагоги! Щиро бажаємо Вам вдячних учнів, здоров’я та віри в те, що Ваша праця покликана для того, щоб Ваші учні підняли нашу країну, і зробили її дійсно заможною, сучасною, з європейським майбутнім, і якою всі ми з Вами б пишалися!

Миру та Перемоги нашій країні у ці нелегкі часи!  Віримо тільки у кращ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень