Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Благодійний ярмарок "Мистецтво проти війни"

Дата: 28.08.2022 22:53
Кількість переглядів: 559

До 31-ї річниці Незалежності нашої країни у громаді Відділом освіти, культури, молоді, спорту, туризму, економічного та соціального розвитку та Центром позашкільної освіти було організовано благодійний ярмарок: «Мистецтво проти війни» в якому прийняли участь організації містечка та просто не байдужі мешканці.

На святі усі охочі могли придбати різного виду смаколиків, напої, смачнющі деруни зі сметаною, вироби ручної роботи-картини, прикраси, та такі ексклюзивні речі як ікони, ляльку-мотанку, саморобні дощечки в українському стилі, запашні вироби миловаріння та ще багато цікавого. Умілі продавці справно виконали своє завдання, та жваво наповнювали гаманці на благо спільного діла- підтримку Збройних Сил України, адже кожен борець на своєму фронті! І все що робиться від щирого серця - то є благе діло! Також усі разом взяли участь у акції на підтримку любої неньки України : «I stand with Ukraine»

Захід такого формату в громаді проводився вперше, але результат нас приємно здивував, бо коштів вторгувати нам вдалося не мало - 5031 грн, до яких додамо кошти зібрані з дітками – 2873 грн з II-х етапів благодійного велопробігу «Разом до перемоги

Хочеться подякувати щиросердечно усім, хто підставив дружнє плече та став у поміч в підготовці заходу та звичайно Вам- наші дорогі мешканці, які знайшли час та завітали на ярмарок.

Дорогі наші жителі, такі заходи як сьогоднішній показали, наскільки ми можемо бути згуртованими та дружніми! АДЖЕ ТІЛЬКИ РАЗОМ, об’єднавшись ми зможемо подолати ворога. Бо якщо ми будемо мирно жити в своїй маленькій громаді, то і країна від цього ставатиме міцною, сильною та непереможною!
Ще раз дякуємо усім та бажаємо рідній країні тільки ПЕРЕМОГИ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень