Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Громада отримала комплект спортивного інвентарю в межах реалізації соціального проєкту "Активні парки"

Дата: 11.08.2022 09:40
Кількість переглядів: 424

У липня 2022 року селищній голові Наталії Дембіцькій вручили комплект спортивного інвентарю в межах реалізації соціального проєкту «Активні парки», що входить до загальнонаціональної програми «Здорова Україна».У 2020 році Президент України Володимир Зеленський підписав Указ № 574/2020 «Про започаткування соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України».

Цим документом започатковано цілий комплекс робіт з облаштування місць відпочинку. Активні ігри, руханки, заняття спортом мають стати тим видом відпочинку, який приносить і користь, і насолоду. Під час воєнного стану орієнтири роботи органів влади кардинально змінились, і усі заходи направлені на оборону та захист держави, проте заплановані проєкти вдається продовжувати.

До проєкту з облаштування місць для активного відпочинку Городоцька громада долучилась минулого року. Був визначений куратор у громаді- І.І. Фещенко, облаштований майданчик для проведення активностей, виготовлені таблички зі штрих-кодами для занять самостійно. Щотижня громада отримувала завдання від кураторів проєкту. В теплу пору 2021 року на локації «Активних парків» проводились заняття для різних вікових категорій. Також Городоцька громада долучилась до всеукраїнського челенджу #здороваукраїна30, присвяченого 30-ій річниці незалежності України.

Нині проєкт призупинений через повномасштабне вторгнення росії. Проте куратори готуються до відновлення своєї роботи і будуть проводити активності, адже здоров’я жителів громади – одне з першочергових питань!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень