Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

День відкритих дверей

Дата: 06.07.2022 08:41
Кількість переглядів: 543

Напередодні 10-ї річниці створення Дня нашого містечка Городок працівники селищної ради приймали у себе гостей-діток нашого селища. Юні майбутні держслужбовці із задоволенням завітали до кожного відділу.

Розподіливши ролі між собою дітлахи особисто мали можливість на один день стати відповідальними особами: головою селищної ради, начальником відділу освіти, фінансів, головним бухгалтером, спеціалістами у соціальному відділі, начальником служби у справах дітей, секретарем, завгоспом.

День видався цікавим та насиченим. Вони влучно справлялися з поставленими їм завданнями, провели нараду, висловили ряд пропозицій та побажань для покращення комфортного проживання у громаді.

Також разом з головою громади прийняли участь в обарвленні патріотичного символу-"Дерева Перемоги", в яке втілили частинку своїх мрій та задумів! Наприкінці культурного заходу голова частувала усіх смаколиками. Втомлені та щасливі, після насиченого «робочого дня» діти повернулися додому.

Подібний захід відбувся у громаді вперше, але вже встиг завоювати своїх прихильників, тому подібні заходи будемо запроваджувати ще не раз. Ми дякуємо усім дітям за те, що завітали до нас. Дякуємо за ваші щирі посмішки, доречні ідеї та відкриті серця!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень