Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

22.02.2022 відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 22.02.2022 21:22
Кількість переглядів: 1889

         22 лютого 2022 року, під головуванням селищного голови Наталії Дембіцької відбулось чергове засідання виконавчого комітету Городоцької селищної ради.

         У ході засідання було розглянуто 15 питань з різних сфер життєдіяльності виконавчих органів та життєдіяльності громади. Серед них – погодження внесення змін до бюджету Городоцької селищної територіальної громади на 2022 рік, надання матеріальної допомоги учасникам бойових дій на території інших держав та 33-річниці виведення військ з Афганістану та виділення коштів на закупівлю спортивного обладнання для підтримки футбольної команди ФК «Городок».

         Також було розглянуто і прийнято проєкти рішень, підготовлені відділом надання соціальних послуг, щодо конкретних осіб, які потребують соціального супроводу та соціальної послуги «догляд вдома».

         Окрім цього, було прийнято рішення, що стосувались виділення одноразової адресної грошової допомоги жителям Городоцької територіальної громади та одноразової матеріальної допомоги учасникам бойових дій.

         На розгляд засідання виконавчого комітету також було винесено лист Державної податкової служби України Головного управління ДПС у Житомирській області щодо затвердження програми та її виконання за рахунок коштів Городоцької селищної територіальної громади.

         Були також включені до порядку денного і вкрай важливі питання надання дозволу на розробку та виготовлення проектно-кошторисної документації для облаштування двох корпусів закладу Білокриницької ЗОШ І-ІІІ ст. внутрішнім туалетом, капітальний ремонт покрівлі Білокриницького дошкільного навчального закладу та на завершення капітального ремонту амбулаторії в смт. Біла Криниця.

        

         Загалом засідання пройшло у діловому та конструктивному руслі.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень