Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

ФК "ГОРОДОК"

Дата: 22.02.2022 08:35
Кількість переглядів: 1875

Усім відомий факт що гра з футзалу- командний вид спорту, що грається між двома командами по 5 гравців у кожній враховуючи воротаря. Грають м’ячем меншого розміру ніж у звичайному футболі. Також використовують заміни гравців у грі.

 Також усім відомо, що нашу футбольну команду «Городок» активно підтримує селищний голова - Наталія Олександрівна Дембіцька, а тренером і наставником команди є рішучий Анатолій Петрович Лисогір.

З 4 грудня 2021 року ФК «ГОРОДОК» приймає активну участь у відкритому чемпіонаті Регіональної асоціації футболу територіальних громад з футзалу у м. Радомишль і має гарні результати в турнірній таблиці.

Окрім капітана команди - Вашуленко Юрія, та кращого бомбардира - Вергуна Ігоря, на рахунку якого 26 забитих м’ячів, в команді є ще 11 гравців, які жваво грають один з одним на тренуваннях, та сильно і дієво - на іграх проти команд суперників.

У спорткомплексі «Динамо» де проходять ігри, наша команда 6 разів виходила пліч-о-пліч на зустріч з конкурентами та міцно тримала оборону воріт.

Безліч разів із трибун вболівальників вигукувалось «Ура!Гол!». Але траплялося по різному. Це спорт. Це змагання. Це боротьба. Тому для різноманітності мають бути перемоги - щоб радіти, та поразки - щоб зробити висновки, і відпрацьовувати нові прийоми і техніки.

Команда молода. Команда перспективна. Команда згуртована. В ній відчувається жага до перемог! Адже попереду ще не одна гра, яка обов’язково приведе наших хлопців до нових вершин!

Вболіваємо всім серцем за наших! Віримо у них та їх успіх! І звичайно завжди бажаємо досягати мети!

Пропоную бути активними, писати у коментарях на підтримку  нашої команди, бо тільки разом- ми СИЛА!

ФК «ГОРОДОК» - ТІЛЬКИ ВПЕРЕД!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень