Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Комісійно проведено обстеження укриття для населення під час надзвичайних ситуацій

Дата: 22.02.2022 06:25
Кількість переглядів: 2095

В світлі останніх подій, що розгортаються на території нашої держави, комісією у складі селищного голови Наталії Дембіцької, представників селищної ради – начальника відділу землекористування, містобудування, архітектури, будівництва, благоустрою території, комунальної власності та екології В’ячеслава Гавлицького, начальника загального відділу Світлани Ференець, інспектора з благоустрою Максима Іванчика та інженера Макарівської КЕЧ району Лілії Хруленко було обстежено споруди в смт. Городок, які можуть стати укриттями для населення під час надзвичайних ситуацій. Це, зокрема, підвальні приміщення Городоцького ліцею, 14 ГБО та будівлі крамниці змішаних товарів. Серед вимог до приміщень — відносно велика площа, наявність інженерних мереж – води, тепла та світла.

         За результатами обстеження придатними для тимчасового укриття є підвальні приміщення 14 ГБО та Городоцького ліцею, які найближчим часом будуть позначені як місця розташування захисних споруд за допомогою табличок (написів) та покажчиків руху до них.

        

         Сучасна війна — виклик не лише для збройних сил, а й для суспільства загалом та кожного його члена зокрема. Вона може охопити значну територію та кожної миті зазирнути в наш дім. В умовах бойових дій доведеться навчитися виживати за цих незвичних обставин. Зараз дуже важливо не піддаватися тривогам і паніці. Пам’ятайте, ваш психологічний стан безпосередньо впливає на здатність адекватно реагувати на зовнішні чинники та приймати виважені рішення.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень