Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Провели засідання виконавчого комітету Городоцької селищної ради

Дата: 08.02.2022 20:39
Кількість переглядів: 539

 

Фото без опису

  • Першим питанням порядку денного стало визначення переліку об’єктів та видів робіт на 2022 рік, на яких зможуть виконуватися стягнення у вигляді громадських (суспільно-корисних) робіт порушниками засудженими до цього виду покарання, які перебувають на обліку Житомирського районного сектору № 6 філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області.
  • Розглянуто питання про виділення коштів на закупівлю подарункових пакетів для осіб, які знаходяться під соціальним супроводом та осіб похилого віку, яким надається соціальна послуга «догляд вдома».
  • Уповноважено селищного голову від імені територіальної громади на укладення договорів на закупівлю канцелярських товарів, конвертів для листування, заправку та закупівлю картриджів, закупівлю журналів та картонних карток, послуг по обробленню  даних та інформатизації, послуг з видалення пошкоджених дерев, послуг з технічного обслуговування офіційного веб-сайту громади тощо.
  • Затверджено номенклатуру справ служби у справах дітей  Городоцької селищної ради на 2022 рік.
  • Затверджено графік відвідування дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, дітей які опинилися в складних життєвих обставинах службою у справах дітей Городоцької селищної ради на 2022 рік.
  • Ухвалено графік засідань виконавчого комітету Городоцької селищної ради на 2022 рік.
  • Ухвалили рішення стосовно виділення матеріальної допомоги громадянам, які опинилися у складних життєвих обставинах та одноразової матеріальної допомоги учасникам бойових дій.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень