Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Сім'я - ключовий елемент громади

Дата: 04.02.2022 10:30
Кількість переглядів: 438

02.02.2022 року працівниками служби у справах дітей та відділом надання соціальних послуг було проведено круглий стіл на тему " Сім'я - ключовий елемент громади" з метою налагодження тісної співпраці з освітніми закладами. До участі запрошували директора ліцею, завідувача ДНЗ «Ювілейний», практичних психологів закладів, соціальних педагогів, класних керівників.                                                                                                         

Начальник Служби у справах дітей Тетяна КАНЕВСЬКА  ознайомила присутніх з напрямками роботи служби, щодо соціального захисту дітей, запобігання дитячої бездоглядності та безпритульності, вчинення дітьми правопорушень. Також піднімалось питання насильства в сім’ї, булінгу серед дітей, причини та його наслідки.                                                            

Начальник відділу надання соціальних послуг Наталія СТОРОЖУК розповіла про взаємодію та організацію роботи між закладами освіти щодо забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Також, на засіданні обговорено зміни в чинному законодавстві України щодо соціальних послуг та захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах та визначено пріоритетні напрями роботи на поточний рік.                                                                                                                

Директорка Городоцького ліцею Ірина ІЩЕНКО проінформувала присутніх про організацію роботи в закладі освіти з випадків булінгу, організацію роботи з дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах.

Участь в обговоренні взяли практичний психолог ДНЗ «Ювілейний» Ірина ІВАЩЕНКО, заступник директора ліцею з навчально-виховної частини Інна Кока, психолог Городоцького ліцею Світлана САМОДЄЛКІНА, соціальний педагог Інна ІВАСЕНКО та ін.  В ході засідання учасники домовились про взаємодію, взаємоінформування та спільну роботу, спільне  відвідування дітей.  Отримано інформацію про сім’ї, які потребують відвідування та контролю. Психолог школи та соціальний педагог надали інформацію про дітей, які схильні до правопорушень та дітей, які не відвідують школу без поважних причин.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень