Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Звіт селищного голови в смт. Біла Криниця

Дата: 30.01.2022 21:21
Кількість переглядів: 630

30 січня 2022 року в смт. Біла Криниця голова Городоцької селищної ради Наталія Дембіцька прозвітувала перед виборцями за 2021 рік.

Закупівлі нових меблів, проведення ремонтів, облаштування місць відпочинку, вирівнювання покриття доріг, проведення вуличного освітлення, впорядкування стихійних сміттєзвалищ – все це та багато іншого стало здобутками 2021 року для мешканців смт. Біла Криниця та с. Осів. Першого, до речі, року існування як об’єднаної територіальної громади. Не варто забувати, що всі відділи є новоствореними і не всі починали свою роботу з самого початку року, але громаді важливий результат і він є. Подальші цілі визначені і почуті, а отже є куди рухатися далі.

На зустрічі з мешканцями громади перший блок «зачитування звіту» та другий блок «питання-відповіді» пройшли в робочому порядку. Варто подякувати жителям, які активно прийняли участь в обговоренні актуальних проблем, сформулювали свої думки щодо покращення добробуту та створення сприятливих умов життєдіяльності в населених пунктах, а також  висловили подяку та підтримку голові громади.

Значна частину звіту була присвячена освіті та культурі громади. Щабель, на який піднялися вихованці закладів загальної середньої освіти, дошкільних та позашкільних навчальних закладів в заходах, що проводилися протягом року як на місцевому, так і регіональному рівнях говорить про високу підготовку та активність. Озвучено було також, що саме за клопіткої праці начальника відділу освіти результатом є участь у співфінансуванні з обласним бюджетом на закупівлю шкільного автобусу обладнаного для здобувачів освіти з спеціальними потребами, а також облаштування в обох корпусах Білокриницької ЗОШ теплих внутрішніх вбиралень, які донедавна були тільки мрією для її вихованців.

Підняті питання капітальних ремонтів покрівлі Білокриницького ДНЗ та амбулаторії, трансформація закладів освіти, благоустрій доріг селища, безперервна робота будинку культури та багато іншого, що турбує жителів, стане прерогативою подальшої праці Городоцької селищної ради.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень