Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Відбулася чергова сесія Городоцької селищної ради

Дата: 27.01.2022 19:45
Кількість переглядів: 609

Фото без опису

 

   Сьогодні, 27 січня 2022 року, під головуванням селищного голови Наталії Дембіцької відбулось пленарне засідання 14 сесії 8 скликання Городоцької селищної ради.

 

    У роботі сесії з 22 депутатів взяли участь 19, а також начальники відділів, служб селищної ради та представники громадськості.

 

    На розгляд було винесено 26 питань порядку денного, однак в процесі тривалих дискусій, депутатами було прийнято за основу три питання порядку денного виключити для доопрацювання та додати п’ять, які раніше комісіями не розглядалися.

 

    Під час засідання обранці затвердили звіт про виконання бюджету Городоцької селищної ради за 2021 рік; План роботи селищної ради на перше півріччя 2022 року; штатні розписи селищної ради, закладів культури, закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, а також КНП «Городоцька АЗПСМ» на 2022 рік; Положення про облікову політику Городоцької селищної ради та Положення про облікову політику фінансового відділу Городоцької селищної ради; внесли зміни до персонального складу виконавчого комітету Городоцької селищної ради, а також обговорили та прийняли позитивне рішення щодо підписання договору та затвердження Програми відшкодування за перевезення окремих пільгових категорій громадян, які проживають  на території Городоцької селищної територіальної громади,  на приміських маршрутах загального користування на 2022-2025 роки, що не може не тішити, адже тепер пільгові категорії населення матимуть змогу користуватися своїми правами.

 

    Окремо варто зупинитися на питанні створення виконавчого комітету як юридичної особи. Оскільки дане питання було знято з порядку денного, народні обранці й надалі залишили мешканців громади без послуг з державної реєстрації актів цивільного стану. Не зважаючи на складну епідеміологічну ситуацію в регіоні, жителі Городоцької територіальної громади в разі необхідності державної реєстрації шлюбу, видачі свідоцтва про народження або свідоцтва про смерть, змушені будуть звертатися до сусідніх громад…

 

    Також прийняли важливе рішення для Білокриницької ЗОШ І-ІІІ ст, а саме погодження щодо співфінансування з обласним бюджетом для облаштування двох корпусів закладу внутрішнім туалетом.

 

    Важливим було і прийняття рішення щодо можливості співфінансування з обласним бюджетом придбання нового шкільного автобусу для громади.

 

Традиційно обранці громади розглянули низку земельних питань.

На засіданні також були прийняті й інші, важливі для життєдіяльності громади, рішення, серед яких внесення змін до бюджету селищної територіальної громади на поточний рік та уповноваження старости на вчинення нотаріальних дій в Білокриницькому старостинському окрузі.

 

Прийняті рішення чотирнадцятої сесії селищної ради будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті громади для ознайомлення у строки, визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень