Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

25 січня відбулося засідання постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, будівництва, інвестицій та міжнародного співробітництва

Дата: 26.01.2022 10:01
Кількість переглядів: 484

В рамках підготовки до 14 сесії Городоцької селищної ради восьмого скликання, 25 січня 2022 року під головуванням депутата Олександра Лящука відбулося засідання постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, будівництва, інвестицій та міжнародного співробітництва. На розгляд комісії було винесено 8 питань проектів рішень з якими можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Городоцької селищної ради https://gorodotska-gromada.gov.ua/docs/ .

Начальником фінансового відділу було зачитано Звіт про виконання бюджету Городоцької селищної ради за 2021 рік, а також роз’яснено членам комісії та присутнім про зміни, які плануються для внесення до Городоцького селищного бюджету на 2022 рік.

На розгляд комісії були винесені питання щодо затвердження штатних розписів працівників культури, закладів загальної, дошкільної та позашкільної освіти Городоцької селищної ради.

Для повноцінної та ефективної роботи КНП «Городоцької амбулаторії загальної практики сімейної медицини» Городоцькою селищною радою пропонувалося до затвердження 18 штатних одиниць персоналу, однак члени комісії, вкотре, не враховуючи завантаженість та відповідальність кожного з працівників, вирішили виключити з штатної чисельності 3 посади. Таким чином, в процесі тривалої дискусії, з заслуховуванням інформації в.о. директора КНП «Городоцької АЗПСМ» Мурги Людмили Григорівни та сімейного лікаря Петрової Лариси Петрівни, які були запрошені на засідання комісії, було внесено відповідні правки та запропоновано до затвердження Городоцькою селищною радою штатний розпис КНП «Городоцька АЗПСМ» в кількості 15 осіб. Варто зауважити, що депутати постійної комісії з  питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, будівництва, інвестицій та міжнародного співробітництва Корнієнко І.В. та Лящук О.І. систематично перешкоджають соціальному, культурному та економічному розвитку громади шляхом не підтримання соціально-значущих рішень ради.

Запропоноване рішення «Про затвердження Положення про облікову політику та організацію бухгалтерського обліку фінансового відділу Городоцької селищної ради» було рекомендовано членами комісії винести в редакції з додаванням затвердження Положення про облікову політику та організацію бухгалтерського обліку Городоцької селищної ради.

Важливим та виваженим можна вважати рішення комісії стосовно прийняття «Програми відшкодування за перевезення окремих пільгових категорій громадян, які проживають на території Городоцької селищної територіальної громади, на приміських маршрутах загального користування на 2022-2025 роки» з укладенням договору на компенсаційні виплати за пільговий проїзд автомобільним транспортом пільгових категорій громадян, адже останнє не здійснювалося протягом 2021 року саме через відсутність зазначеного договору та програми, які за рішенням постійної комісії від 14 червня 2021 року були відхилені через те, що, на їх думку, перевізник не обґрунтував суму відшкодування. Але завдяки спільно проробленій роботі головою селищної ради, відділом надання соціальних послуг та фінансовим відділом, комісії були подані обґрунтовані цифри, які підтверджують відповідність зазначеного відшкодування.

         В цілому, початок року обіцяє бути насиченим, сповненим нових задумів та звершень. Рухаємось вперед!

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень