Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Відбулося засідання постійної комісії з питань прав людини, правопорядку, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту Городоцької селищної ради

Дата: 25.01.2022 21:49
Кількість переглядів: 529

25 січня 2022 року в Городоцькій селищній раді відбулося перше в цьому році засідання постійної комісії з питань прав людини, правопорядку, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту під головуванням Рудківського Станіслава Анатолійовича.

В роботі комісії взяли участь селищний голова Наталія Дембіцька та заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Василь Забігайло. Начальник фінансового відділу, керуюча справами виконавчого комітету, начальник загального відділу, начальник відділу надання соціальних послуг, начальник служби у справах дітей, начальник відділу землевпорядкування, містобудування, архітектури, будівництва, благоустрою території, комунальної власності та екології, а також спеціалісти ради, депутати та запрошені громадяни взяли участь в засіданні комісії.

         Згідно порядку денного засідання комісії розглядалися питання:

- про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету (у зв’язку з кадровими змінами);

- про створення юридичної особи - виконавчого комітету Городоцької селищної ради та затвердження Положення про виконавчий комітет Городоцької селищної  ради.

         За рекомендацією селищного голови питання «Про затвердження Регламенту Городоцької селищної ради VIIІ скликання» та «Про затвердження Положення про постійні комісії Городоцької селищної ради восьмого скликання в новій редакції» були відкладені до наступної сесії та відправлені на доопрацювання у зв’язку з тим, що пропозиції, надані запрошеним депутатом та членом комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, будівництва, інвестицій та міжнародного співробітництва Корнієнком І.В., не відповідають чинному законодавству, оскільки до «пропозицій» були подані пункти, які перевищують повноваження членів комісій.

     Варто також зауважити, що засідання тривало близько трьох годин саме у зв’язку з тим, що запрошений депутат Корнієнко І.В. вкотре намагався впливати на думку членів комісії, формуючи її таким чином, що в разі не включення їм особисто поданих «пропозицій», депутатська група на засіданні ради не стане голосувати за прийняття зазначених рішень (одноосібно вирішуючи за всіх депутатів).

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень