Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

19 січня 2022 року відбулося друге засідання виконавчого комітету Городоцької селищної ради

Дата: 21.01.2022 15:18
Кількість переглядів: 473

Фото без опису

Наступив новий 2022 рік, у якому ми намагаємося згуртувати жителів громади, усунути їх колись ментальну розрізненість та об’єднати навколо спільного вирішення проблем.

 

Якщо раптом вам цікаво ознайомитись з питаннями, які розглядались на засіданні, надаємо їх вичерпний перелік: 1. Про схвалення звіту про виконання Бюджету Городоцької селищної ради  за 2021 рік. 2.       Про внесення змін до бюджету Городоцької територіальної громади на 2022 рік. 3. Про затвердження Положення про порядок ведення договірної роботи структурними підрозділами Городоцької селищної ради. 4. Про розгляд заяви командира в/ч А2192 С. Гришка щодо декомунізації пам’ятного знаку з цифрами «1941-1945» розташованого на території смт. Городок. 5. Про затвердження плану роботи відділу надання соціальних послуг Городоцької селищної ради на 2022 р. 6. Про внесення змін до складу координаційної ради з питань гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми в Городоцькій ТГ. 7. Про припинення надання соціальної послуги догляд вдома. 8. Про присвоєння поштової адреси по вул. Центральна в смт. Біла Криниця. 9. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Городоцької селищної ради № 25 від 11.02.2021 року «Про комісію з питань захисту прав дитини». 10. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Городоцької селищної ради № 24 від 11.02.2021 року «Про створення міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах». 11. Про уповноваження селищного голови на укладання договорів на закупівлю продуктів харчування для Городоцького ліцею, Білокриницької ЗОШ І-ІІІ ступенів та Білокриницький ДНЗ Городоцької селищної ради, технічного обстеження шкіл, послуг з оголошення в газету та освітніх послуг з підвищення кваліфікації. 12. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання/перебування. 13. Про розгляд заяв та надання матеріальної допомоги мешканцям громади. 14. Про розгляд заяв та виплату одноразової матеріальної допомоги УБД.

 

Всі питання розглянуті та прийняті відповідні рішення зі змістом яких можна ознайомитись в розділі "Офіційні документи".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень