Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Оголошення про звіт селищного голови за 2021 рік

Дата: 17.01.2022 18:48
Кількість переглядів: 802

Відповідно до п.7 статті 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", з метою інформування мешканців Городоцької територіальної громади та забезпечення належного рівня прозорості, відкритості діяльності виконавчого органу Городоцької селищної ради , оголошуємо про проведення звіту селищного голови за 2021 рік, що відбудеться за наступним графіком:

 

  1. смт. Городок – 29 січня 2022 року о 12:00 в приміщенні 14 ГБО.
  2. смт. Біла Криниця – 30 січня 2022 року о 12:00 в приміщенні Білокриницького будинку культури.

 

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь в слуханні звіту селищного голови. Ви матимете нагоду ознайомитися з результатами роботи за звітний період, планами і перспективами розв'язання проблем громади, а також задати питання і висловити пропозиції, поспілкуватися з селищним головою та представниками апарату селищної ради у формі відкритого діалогу. Чекаємо на зустріч з Вами!

Додатково просимо звернути увагу на дотримання протиепідемічних карантинних вимог встановлених для помаранчевого рівня епідеміологічної ситуації:

  • Пред’явлення документа про отримання хоча б однієї дози вакцини проти COVID-19 або негативний ПЛР-тест чи експрес-тест на COVID-19, чинний 72 години. 
  • Дотримання маскового режиму – обов’язкове. 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень