Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Про скликання чотирнадцятої сесії Городоцької селищної ради

Дата: 17.01.2022 18:05
Кількість переглядів: 359

 

Фото без опису

УКРАЇНА

ГОРОДОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Житомирської області

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

селищного голови

 

 

17 січня 2022 року                                                                             № 1-ОД

 

Про скликання чотирнадцятої сесії

Городоцької селищної ради

 

         На підставі ст. 34, 42, 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», р.2 ст. 5-11 Регламенту роботи Городоцької селищної ради VIII скликання, зобов’язую:

 

  1. Скликати чотирнадцяту сесію Городоцької селищної ради восьмого скликання 27 січня 2022 року о 11:00 год в сесійній залі селищної ради.

 

  1. У ході підготовки до чотирнадцятої сесії Городоцької селищної ради восьмого скликання провести засідання постійних комісій селищної ради восьмого скликання відповідно до графіка проведення засідань.

 

  1. На розгляд Городоцької селищної ради внести питання згідно порядку денного (додається).

 

4.         Запрошуються: заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів, керуюча справами виконавчого комітету, члени виконавчого комітету, начальники та спеціалісти відділів відповідно до внесених до порядку денного питань.

 

 

Селищний голова                                                      Наталія ДЕМБІЦЬКА

 

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

чотирнадцятої сесії восьмого скликання

від 27 січня 2022 року

 

  1. Про затвердження звіту про виконання Бюджету Городоцької селищної ради за 2021 року.
  2. Про внесення змін до складу виконавчого комітету Городоцької селищної ради VIII скликання.
  3. Про затвердження структури, штатної чисельності та штатного розпису виконавчого апарату селищної ради.
  4. Про внесення змін до структури та штатного розпису комунального некомерційного підприємства «Городоцької амбулаторії первинної медико-санітарної допомоги»
  5. Про затвердження штатних розписів закладів культури Городоцької селищної ради на 2022 рік.
  6. Про затвердження штатних розписів закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти Городоцької селищної ради на 2022 рік.
  7. Про затвердження плану роботи селищної ради на  перше півріччя
    2022 року.
  8. Про створення юридичної особи - виконавчого комітету Городоцької селищної  ради та затвердження Положення про виконавчий комітет Городоцької селищної  ради.
  9. Про затвердження Програми відшкодування за перевезення окремих пільгових категорій громадян, які проживають  на території Городоцької селищної територіальної громади,  на приміських маршрутах загального користування на 2022-2025 роки.
  10. Про затвердження Положення про облікову політику та організацію бухгалтерського обліку фінансового відділу Городоцької селищної ради
  11. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд в смт. Біла Криниця гр. Хабарову Андрію Валентиновичу.
  12. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд в смт. Біла Криниця гр. Вань Миколі Івановичу.
  13. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд в смт. Біла Криниця гр. Омельчуку Олександру Миколайовичу.
  14. Про затвердження детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд по вул. Ломоносова смт. Біла Криниця і надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки
    гр. Сичевському Богдану Юрійовичу.
  15. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування  жилого будинку, господарських будівель та споруд в  смт Біла Криниця  по
    вул. Ломоносова, гр. Сичевському Богдану Юрійовичу.
  16. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування  жилого будинку, господарських будівель та споруд в  смт Біла Криниця  по вул.Центральна,  гр. Білявському Івану Валентиновичу
  17. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою земельної ділянки гр. Білявському Валентину Геннадійовичу.
  18. Про внесення змін в рішення сесії Городоцької селищної ради № 245 від 05.08.2021 року в частині уточнення поштової адреси.
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування  жилого будинку, господарських будівель та споруд в  смт Біла Криниця по вул. Центральна гр. Гаркавій Юлії Олександрівні.
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування  жилого будинку, господарських будівель та споруд в  смт Біла Криниця по вул. Лісна гр. Березному Ігору Володимировичу.
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування  жилого будинку, господарських будівель та споруд в  смт. Біла Криниця по вул. Центральна гр. Сичевському Анатолію Йосиповичу.
  22. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  інших будівель громадської забудови та передачу у оренду земельної ділянки в смт. Біла Криниця
    вул. Центральна, 39в ТОВ “Білскло”.
  23.   .
  24. Про затвердження Регламенту Городоцької селищної ради VIIІ скликання
  25. Про затвердження Положення про постійні комісії Городоцької селищної ради восьмого скликання в новій редакції
  26. Різне

Секретар селищної ради                                              Анна СУХОДОЛЬСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень