Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Про скликання тринадцятої сесії Городоцької селищної ради

Дата: 13.12.2021 09:56
Кількість переглядів: 364

Фото без опису

УКРАЇНА

ГОРОДОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Житомирської області

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

селищного голови

 

 

10 грудня 2021 року                                                                           № 182-ОД

 

Про скликання тринадцятої сесії

Городоцької селищної ради

 

         На підставі ст. 34, 42, 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», р.2 ст. 5-11 Регламенту роботи Городоцької селищної ради VIII скликання, зобов’язую:

 

  1. Скликати тринадцяту сесію Городоцької селищної ради восьмого скликання 21 грудня 2021 року о 11:00 год в сесійній залі селищної ради.

 

  1. У ході підготовки до тринадцятої сесії Городоцької селищної ради восьмого скликання провести засідання постійних комісій обласної ради восьмого скликання відповідно до графіка проведення засідань у ході підготовки до тринадцятої сесії Городоцької селищної ради восьмого скликання.

 

  1. На розгляд Городоцької селищної ради внести питання згідно порядку денного (додається).

 

4.         Запрошуються: заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів, керуюча справами виконавчого комітету, члени виконавчого комітету, начальники та спеціалісти відділів відповідно до внесених до порядку денного питань.

 

 

Селищний голова                                                      Наталія ДЕМБІЦЬКА

 

 

 

 

 ПОРЯДОК ДЕННИЙ

тринадцятої сесії восьмого скликання

від 21 грудня 2021 року

 

  1. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік.
  2. Про утворення юридичної особи комунального підприємства «Добробут» Городоцької селищної ради
  3. Про впровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади»
  4. Про затвердження Програми «Поліцейський офіцер громади» Городоцької селищної ради на 2022-2025 роки
  5. Про Програму матеріально-технічної допомоги військовим частинам Збройних Сил України на 2022 – 2025 роки
  6. Про затвердження  Програми з проведення інвентаризації земель комунальної власності на території  Городоцької селищної ради  на 2021-2022 роки.
  7. Про  бюджет Городоцької селищної територіальної громади на 2022 рік
  8. Про затвердження детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд по вул. Лісна смт. Біла Криниця і надання  дозволу на розробку проекту землеустрою  щодо відведення у власність земельної ділянки
    гр. Сімашевій Наталії Валентинівні.
  9. Про затвердження детального плану території гаражної зони по вул. Гаражна смт Городок.
  10. Про затвердження детального плану території автомобільної дороги по
    вул. Центральна смт Біла Криниця
  11.  Про затвердження детального плану території земель запасу смт Городок
  12.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  13.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови за рахунок земель житлової та громадської забудови комунальної власності (під спортивний та дитячий майданчик).
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в  смт Біла Криниця по вул. Центральна гр. Гаркавій Юлії Олександрівні.
  15.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в  смт Біла Криниця по вул. Дачна гр. Лукши Наталії Миколаївни.
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в  смт Біла Криниця по вул. Лісна гр. Гнітецького Ігора Казимировича
  17. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва  та обслуговування житлового будинку та господарських будівель та споруд гр. Сичевському Анатолію Йосиповичу
  18. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки в смт. Біла Криниця вул. Ковпака, 6 гр. Михайленко Віктору Володимировичу.
  19. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки в смт. Біла Криниця вул. Дачна, 46 гр. Блонській Лідії Олександрівні та гр. Куровському Віктору Йосиповичу.
  20. Про затвердження Регламенту Городоцької селищної ради Житомирського району Житомирської області VIII скликання в новій редакції.
  21. Про затвердження Положення про постійні комісії Городоцької селищної ради восьмого скликання в новій редакції.
  22. Про затвердження Статуту Городоцької селищної територіальної громади.
  23. Різне

 

 

Секретар селищної ради                                              Анна СУХОДОЛЬСЬКА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень