Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Привітання з першою річницею створення Городоцької ТГ

Дата: 26.11.2021 13:54
Кількість переглядів: 448

     25 листопада 2021 року наша Городоцька територіальна громада - відзначила першу річницю свого створення. З цієї нагоди, від  виконавчого комітету селищної ради, від її депутатського корпусу та від себе особисто,  вітаю всіх зі святом!
      Дякую всім мешканцям громади, які небайдужі до долі рідного краю, а особливо представникам старшого покоління - мудрим наставникам, тим, хто пройшов і війну, і розруху, але не зламався, не втратив віри, а продемонстрував приклад безкорисного служіння малій батьківщині, змінюючи своєю працею кожен день життя на краще.
   
  Вітаю також молоде покоління, яке буде визначати долю нашої громади в майбутньому. Дуже хочеться бачити нашу молодь здоровою,  цілеспрямованою, перспективною, освіченою, з активною життєвою позицією.
   Тож нехай нас завжди об'єднує любов
до громади, небайдужість до її добробуту, адже кожен з нас своєю працею має розвивати громаду заради майбутнього наших дітей.
   Бажаю, щоб з кожним роком наш
і селища розквітали і ставали гарнішими, щоб краще жилося їх мешканцям, щоб ми ставали толерантнішими,  добрішими і милосерднішими один до одного, щоб свято іменин нашої громади завжди єднало і гуртувало нас в одну велику родину.
   Нехай у громаді панує суспільна злагода, взаємна повага та довіра, а в кожному домі – родинний затишок, мир, спокій, любов та достаток!
   П
роцвітання нашій Городоцькій громаді!

 

 

З повагою

Селищний голова  Наталія Дембіцька



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень