Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Увага! Відповідальність за використання громадянами підробних СОVID-сертифікатів

Дата: 05.11.2021 15:01
Кількість переглядів: 304

Фото без описуНа Житомирщині стрімко розвивається пандемія коронавірусної хвороби СОVID-19, яка вражає людей різного віку та призводить до детальних випадків.

Рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 27.10.2021 на території регіону з 30.10.2021 встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки.

Червоний рівень епіднебезпеки передбачає заборону роботи закладів громадського харчування, торгових розважальних центрів, непродовольчих ринків та магазинів, проведення масових заходів тощо.

Обмеження не діятимуть у разі повної вакцинації працівників та їх відвідувачів.

У соціальних мережах наявний бездоказовий контент про негативні наслідки вакцинації, що зумовлює використання підробних СOVID-сертифікатів.

Згідно з відомостями МОЗ України на території області підтверджено 112 тис. випадків захворювання громадян на коронавірусну хворобу, з них 2,3 тис. померло. Смертність громадян за добу досягає до 28 осіб.

Наразі в регіоні активно хворіють понад 15 тис. громадян.

У той же час, засоби масової інформації містять факти використання громадянами підробних СОVID-сертифікатів, до виготовлення та розповсюдження яких причетні представники діагностичних лабораторій, аптек, туристичних агентств, тощо.

Городоцька селищна рада повідомляє, що у разі встановлення вказаних фактів, негайно повідомлятиме органи Національної поліції в області з метою подальшого припинення незаконного виготовлення, розповсюдження та використання підробних СОVID-сертифікатів, а також негативних ПЛР-тестів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень