Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Реєстрація участі у проєкті "Челендж "Навчай українською"

Дата: 25.10.2021 12:18
Кількість переглядів: 695

Проєкт «Челендж «Навчай українською», який спрямовано на підвищення ролі української мови як національної цінності та важливого атрибута національної ідентичності, подолання мовнокультурної меншовартості українців.

     У листопаді 2020 року  та у квітні ініціатива «Навчай українською»(небайдужі громадяни, представники різних громадських організацій, зокрема «Української гуманітарної платформи», «Порталу мовної політики», спільноти «Мова об’єднує», батьки, волонтери, які об’єднались навколо ідеї популяризації української мови і освіті) провели 21-денних челенджі «Навчай українською», які широко висвітлювалися у ЗМІ та у соц.мережах. У курсі взяло участь півтори тисячі викладачів. Проєкт підтримали  Український Культурний Фонд, низка організацій та медіа. У результаті цього челенджу більше сотні гуртків перейшли на українську мову навчання. Просимо переглянути відеоролик із закликом викладачів спортивних секцій, тренерів навчати дітей українською мовою! https//youtu.be/i3umBFgDznQ

     Протягом 29 жовтня-30 листопада 2021 року заплановано реалізацію проєкту «Челендж «Навчай українською»(далі Проєкт) за фінансової підтримки Міністерства молоді та спорту України, в рамках якого з 5 листопада 2021 року впродовж 3-х тижнів відбудеться безкоштовний онлайн-конкурс (7 вебінарів та 15 практикумів) по вивченню та удосконаленню володіння українською мовою. Цивільна аудиторія заходу: викладачі і тренери позашкільних закладів, гуртків та спортивних секцій.

Реєстрація участі в онлайн-конкурсі до 3го листопада,  анкета для заповнення http://forms.gle/tByp8BSMzcHimLgs9



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень