Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

ДОТ «Артек-Прикарпаття» - оздоровлення та  відпочинок дітей

Дата: 07.10.2021 15:20
Кількість переглядів: 280

ДОТ «Артек-Прикарпаття» інформує, що 10.10.2021 початок заїзду /зміни  на оздоровлення та  відпочинок дітей, які потребують особливої уваги та підтримки, тривалість зміни – 21 день. До Закладу направляються діти віком від 7 до 18 років.

 

ДОТ «Артек-Прикарпаття» знаходиться в м. Трускавець, на території санаторію знаходиться сучасний медичний центр (Ліцензія МОЗ України №510 від 02 червня 2016 року «Медична практика»).

Згідно Наказу Міністерства соціальної політики України від 05.07.2021 року № 377 (Зареєстровано в Міністерстві юстиції України від 02 серпня 2021 р. за № 994/36616) відпочинок та оздоровлення  за бюджетні кошти Мінсоцполітики закуповуються послуги з оздоровлення та відпочинку шляхом придбання путівок до Закладів для оздоровлення та відпочинку дітей-сиріт; дітей, позбавлених батьківського піклування; дітей з інвалідністю; дітей, одному з батьків яких встановлено інвалідність I або II групи; дітей, які постраждали внаслідок стихійного лиха, техногенних аварій, катастроф; дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи; дітей із багатодітних сімей; дітей із малозабезпечених сімей; дітей, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків, у тому числі дітей журналістів, які загинули під час виконання службових обов’язків; дітей осіб, визнаних учасниками бойових дій.

І. Порядок прийому дітей до табору
1. 1. Прийом дітей розпочинається з 8 години.
1.2. Табір приймає на оздоровлення та відпочинок дітей віком з 7 до 18 років 
  

1.3. Проїзд дітей здійснюється за рахунок коштів батьків (осіб, які їх замінюють) та інших джерел, не заборонених законодавством.
1.4. ДОТ «Артек-Прикарпаття» приймає дітей у строки, зазначені в путівці.

1.5. До дитячого закладу діти прибувають з батьками або іншими законними представниками.
1.6. Прибувши до табору, батьки (або особа, що їх замінює) повинні надати методисту (старшому вожатому)  належним чином оформлену путівку та медичну довідку встановленого зразка, затвердженого МОЗ.
1.8. Діти, які направляються в ДОТ «Артек-Прикарпаття», повинні мати з собою:
- святковий одяг - сорочки (хлопцям – 2шт., дівчатам – біла блуза),
- кімнатне взуття (одна пара взуття для перебування в кімнаті, спортивне взуття),
- купальні та спортивні костюми,

- білизну ( не менше 3-х комплектів),
- головний убір (не менше 3-х),
- шкарпетки (не менше 4-х пар),
- предмети особистої гігієни (зубна щітка з футляром, паста, мило, гребінець, носові хустинки),
- теплий одяг (на випадок дощу, куртка).
1.9. Батьки дитини дають письмову згоду на проведення в ДОТ «Артек-Прикарпаття» необхідних лікувальних процедур у разі захворювання дитини та згоду на внесення і використання за необхідності персональних даних дитини в базу даних ДОТ «Артек-Прикарпаття».


ЗВЕРТАТИСЯ у Відділ надання соціальних послуг Городоцької селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень